FacebookGoogle PlusEmail
Close

Подкрепи сайта

Ако желаете да подкрепите сайта, но не знаете как, прочетете това:

Защото ми пука  Когато разбрах каква е моята болест през 2011 г., направих това, което вероятно те е довело тук. Потърсих информация за лимфом в интернет. Останах учуден колко малко се знае и пише за лимфомите в българското интернет пространство. Имам късмета да мога да използвам и английски език и затова успях да намеря цялата информация, от която имах нужда.

  По време на лечението си имах свободно време и реших да започна да превеждам информацията, за да бъде от полза на всички останали пациенти и семействата им в България, които търсят знание на български език за болестта си, лечението, съвети и всичко останало неизвестно.

  Този сайт е създаден и се поддържа изцяло от мен – един пациент, който пребори лимфома два пъти. Пациент като теб. Превърнах това в своя кауза.

  Вече години наред влагам средства, време, усилия и много желание в поддръжката на този сайт и съм наистина удовлетворен и щастлив, че десетки хора са ми писали и са изразили благодарност, за това, че сайтът им е помогнал с информация, а аз със съвет или просто с приятелско рамо, на което да се облегнат в труден момент.

  Осъзнах, че голяма част от посетителите също искат да бъдат полезни с нещо на някой друг в тяхното положение, а вероятно нямат възможността или времето да го направят.

  Ако желаете да подкрепите сайта, за да продължи той да съществува, да се развива и да предоставя нова и актуална информация, можете да го направите по няколко начина:

  1. Финансово дарение:
  • чрез PayPal (бутончето отдолу):

  • или по банков път:

Мартин Монов
IBAN: BG66PIRB74244605201856
Банка Пиреос България АД
BIC/SWIFT code: PIRBBGSF

  • или с XRP:

адрес: rp875uDCyo1VPc95WL28z6eJQb1ZAjZK8u

  1. Превод на материали от английски език на български език (свържете се с мен);

  Във всички случаи, сайтът ще продължи да съществува и да бъде добавяна нова информация.

  Желая здраве и успех на всички, които водят борба с болестта!

Благодаря за подкрепата

Вижте още:
Само със 7 милилитра кръв…