FacebookGoogle PlusEmail
Close

Полезни връзки

Няколко сайта, на които можете да намерите полезна информация, свързана с лимфомите и с борбата по време на лечение, а и след това.

  • www.canfight.blogspot.bgБлог за емоциите на моята Подкрепа. По време на лечението, моята съпруга беше до мен във всеки един момент като подкрепа и грижовник. Нейната гледна точка и чувствата, през които минава един грижовник, можете да прочетете в блога.
  • Facebook на Сдружение Лимфом – официална страница на Сдружението във Facebook, където можете да следите за последните новини и събития.
  • www.ecpc.orgЕвропейска Коалиция на Онко Пациенти, (ECPC) е гласът на пациентите с ракови заболявания в Европа. С над 400 члена, ECPC е най-голямата асоциация на пациенти с ракови заболявания в Европа, обхващаща всички 28 държави-членки на ЕС и много други европейски и неевропейски страни. ECPC представлява пациентите, които се лекуват от всички видове ракови заболявания, от най-редките до най-честите.
  • www.anticancermom.comНатурално лечение, страницата на една жена, която се е излекувала от IIB стадий на лимфом на Ходжкин с натурални средства. Това може да е източник на информация за всички, които търсят алтернативно знание и подкрепа. Аз лично НЕ бих избрал чисто и единствено само алтернативно лечение и не препоръчвам това въпреки страничните ефекти от химиотерапията. Все пак, всеки си има право на собствен избор. Страницата има информация за различни протоколи, рецепти и т.н.
Споделете страницата:

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуванЗадължителните полета са маркирани с *