Всичко за Лимфом Всичко за лимфом

В този сайт можете да намерите информация за лимфом.
Симптоми, видове, диагностициране, лечение, химиотерапия, хранителни добавки, мнения и препоръки.
Добре дошъл, Guest | 18.02.2018 | 07:39
МЕНЮ
Реклами

   За мен

  Казвам се Мартин Монов и през декември 2011 бях диагностициран с лимфом на Ходжкин, 4-ти стадий. Тогава започнах лечение в Болницата по хематология НСБАЛХЗ в Дървеница, София. Минах през 8 курса химиотерапия BEACOPP до началото на август 2012. През септември 2012, след направен ПЕТ скенер и изследване на костен мозък, бях обявен в ремисия.

   През август 2013 след контролен PET скенер се установи, че лимфомът се е завърнал и съм с рецидив. Единственият път за лечение беше да ми се направи нова, по-силна химиотерапия, след което да премина през автоложна трансплантация на стволови клетки. През декември 2013 преминах трансплантацията, която ми беше направена пак в НСБАЛХЗ в Дървеница, София. От тогава съм в ремисия.

 

   Жена ми беше моята голяма Подкрепа през цялото време. За своите емоции, чувства и мисли през този период, тя създаде блог, в който пише за много неща, вярвам, че може да е полезен и на други болни. Можете да го намерите тук: www.canfight.blogspot.com   

 

   По време на лечението си имах свободно време и реших да започна да превеждам информацията, за да бъде от полза на всички останали пациенти и семействата им в България, които търсят знание на български език за болестта си, лечението, съвети и всичко останало неизвестно.

   Този сайт е създаден и се поддържа изцяло от мен – един пациент, който пребори лимфома два пъти. Пациент като теб. Превърнах това в своя кауза.

   Вече години наред влагам средства, време, усилия и много желание в поддръжката на този сайт и съм наистина удовлетворен и щастлив, че десетки хора са ми писали и са изразили благодарност, за това, че сайтът им е помогнал с информация, а аз със съвет или просто с приятелско рамо, на което да се облегнат в труден момент.

   Осъзнах, че голяма част от посетителите също искат да бъдат полезни с нещо на някой друг в тяхното положение, а вероятно нямат възможността или времето да го направят.

   Иска ми се да мога да направя сайта по-модерен, по-достъпен, по-прегледен за мобилни устройства, както и да махна автоматичните реклами от него, но не мога да го направя сам, за съжаление.

 

   Ако желаете да подкрепите сайта, за да продължи той да съществува, да се развива и да предоставя нова и актуална информация, можете да го направите по няколко начина:

 

  1. Финансово дарение чрез PayPal (бутончето отдолу) или по банков път свържете се с мен чрез формата за контакт отдолу;

 

 

  1. Превод на материали от английски език на български език - свържете се с мен чрез формата за контакт отдолу;

 

  1. Ако Вие сте програмист и бихте желали да помогнете с труда си – пишете ми!

 

   Във всички случаи, сайтът ще продължи да съществува и да бъде добавяна нова информация.

   Желая здраве и успех на всички, които водят борба с болестта!
 

Забележка:
 
Информацията на този сайт е взета от различни Интернет източници. Целта на сайта е да дава пълна и подробна информация за злокачествени заболявания на кръвта и в частност лимфомите. Този сайт има чисто информационен характер и не може да замени консултация с личен лекар и / или хематолог специалист.
 
Можете да се свържете с мен чрез:

e-mail: bekareli (at) yahoo.com
 
skype: martin.monov
 

 

Свържете се с мен! Форма за контакт:

Вашето име *:
Вашият email *:
Тема на съобщението:
Съобщение *:
Оценете сайта:
Код за сигурност *:

Раздели


=> Новини и статии

=> Електронна библиотека

=> Обяви за лекарства

Полезни връзки


Блог за емоциите на моята Подкрепа по време на лечението

Българско Сдружение Лимфом

Facebook на Сдружение Лимфом

Група за взаимопомощ към Българско Сдружение Лимфом

Facebook група за споделяне и подпомагане на пациенти с лимфом

Информация за Лимфом

Европейска Коалиция на Онко Пациенти

Натурално лечение

Търси
Подкрепи с дарение
Сайтът се поддържа с лични средства. Ако искате да го подкрепите, можете да го направите тук:


Реклами
Статистики