Всичко за Лимфом Всичко за лимфом

В този сайт можете да намерите информация за лимфом.
Симптоми, видове, диагностициране, лечение, химиотерапия, хранителни добавки, мнения и препоръки.
Добре дошъл, Guest | 18.02.2018 | 07:35
МЕНЮ
Реклами
Начало » 2018 » Януари » 11 » Healtharian - здравословен начин на живот
15:44
Healtharian - здравословен начин на живот

Healtharian - здравословен начин на живот

Healtharian - влог и страница за здравословен начин на живот

  Всеки един от хората, с които съм говорил или съм се срещнал покрай този сайт, е засегнат пряко или косвено от сериозен здравословен проблем. Всеки един от тях по един или друг начин е опитал да разбере повече или да бъде по-активен по отношение на лечението си, щом е решил да се свърже с мен или да вземе участие във Facebook Групата за взаимопомощ към Българско Сдружение Лимфом.
 
  Според проучвания, нивата на активиране на всеки пациент в това отношение са свързани с ангажиране със здравословно поведение и здравни резултати. Когато нивото на активност на един пациент нараства, много от здравните резултати се подобряват. Същото се отнася и за отношенията с лекарите. Пациенти с по-високо ниво на активност, съобщават за по-добър опит при контактите си с лекарите.
 
  Един от хората, с които се запознах, е с точно такава висока активност по отношение на лечението си и подобряване на качеството си на живот като цяло. Тя се казва Ива и сподели, че има нов проект, който ще бъде в помощ на хора, които се борят със здравословни проблеми.
 
  Или с нейни думи:
  "След множество вътрешни борби, които водих, реших да започна влог /YouTube канал/, в който да споделям нещата, които знам и научих. Каналът е за всеки, който иска да е здрав и здравето е цел в живота му. Освен рецепти, ще говорим за всичко, което промених в себе си. Важно е с какво храним тялото си, но здравето зависи от много параметри. Затова ще обсъждаме и теми като как да достигнем мир със себе си, как да водим борба със собствените си демони, как да надскочим страховете си и .. много други."

 
  За да научите повече вижте първото видео на този линк:
 

 
  Видеото е на английски език, но има български субтитри (от бутончето [cc]) и е достъпно за всички. Ако сте заинтересувани, можете да последвате канала (чрез Subscribe) в YouTube или да харесате страницата във Facebook - Healtharian и да получавате новите клипчета.
 
  Сигурен съм, че ще е полезно на много хора. И не забравяйте, колкото повече споделяте страницата или видеото, до толкова повече хора ще достигне. :) Успех на Ива!
 
  Важно!
  В раздел "Електронна библиотека" можете да намерите книжки за сваляне по темата, както и конкретно книгата "Хранене при пациенти с онкологични заболявания".
 
Преглеждания: 50 | Добавено от: beccherelli | Тагове: здравословно хранене, хранене при рак, здравословен влог, Healtharian | Рейтинг: 0.0/0
Общо коментари: 0
avatar
Раздели


=> Новини и статии

=> Електронна библиотека

=> Обяви за лекарства

Полезни връзки


Блог за емоциите на моята Подкрепа по време на лечението

Българско Сдружение Лимфом

Facebook на Сдружение Лимфом

Група за взаимопомощ към Българско Сдружение Лимфом

Facebook група за споделяне и подпомагане на пациенти с лимфом

Информация за Лимфом

Европейска Коалиция на Онко Пациенти

Натурално лечение

Търси
Подкрепи с дарение
Сайтът се поддържа с лични средства. Ако искате да го подкрепите, можете да го направите тук:


Реклами
Статистики