Всичко за Лимфом Всичко за лимфом

В този сайт можете да намерите информация за лимфом.
Симптоми, видове, диагностициране, лечение, химиотерапия, хранителни добавки, мнения и препоръки.
Добре дошъл, Guest | 21.02.2018 | 13:50
МЕНЮ
Реклами
ЛЕЧЕНИЕ С ВОДА

След като попаднах на статии за жива вода (алкална вода), реших да си закупя такъв уред и да си правя и аз такава вода, за да изпробвам и това лечение. Закупих си уред от един сайт и вече около месец пия такава вода по 1 литър сутрин и 1 литър вечер. През този период се чувствах доста добре, без да мога да потвърдя със сигурност дали е в следствие на тази вода или на нещо друго. Усещах напрежение в лимфните си възли, където ми е Лимфома, но пак не мога да твърдя дали е от това или от химиотерапията, например. По време на химиотерапия, обаче, не съм приемал такава вода, за да не се отрази по някакъв начин на лечението. Продължавам да си я пия, най-малкото защото не усещам да ми пречи. Все пак нямам доказателство, че ми и помага по някакъв начин. В интернет има 2 основни източника, откъдето може да се закупи такова устройство. Д-р НешевЕдиният е този сайт - www.jivavoda.net, от който аз си купих, но там ми се струва прекалено скъпо за нещо, което изглежда елементарно и е направено за няколко лева, а и няма как да докажа, че произвежда такава вода. Нямам уред да измеря киселинността на получената вода.
За по-добър вариант се сочи Д-р Нешев от Троян (на снимката), който правел такива уреди и лекувал с водата болни от рак. Не съм се свързвал с него, не мога да коментирам. Но ето инфомрация за такава вода по-долу. Можете да си свалите файл с повече информация:тук

ЛЕЧЕНИЕ С ЖИВА ВОДА (алкална вода)

Жива водаЖивата вода (католит, алкална вода) е по-мътна, сивкава течност, без мирис, с алкален вкус, много мека. След реакцията утайките падат на дъното и водата става прозрачна. Колкото по-лошокачествена е водата, толкова повече утайки се образуват, като в утайките се концентрират и съдържащите се във водата радионуклиди. Така се постига и допълнителен ефект - смекчаване и пречистване на водата. Живата вода е отлично тонизиращо и стимулиращо средство. Тя ускорява биологичните процеси в организма, увеличава кръвното налягане, подобрява усвояването на храната, ускорява обмяната на веществата, подобрява апетита, придава енергия, бодрост. Тя бързо лекува различни рани, от драскотини, раздразнения на кожата, до язви на стомаха и дванадесетопръстника. Живата вода освежава увехналите цветя и след това те дълго запазват свежестта си. Семената, киснати в жива вода преди да бъдат посяти, покълват по-бързо, а при периодично поливане с жива вода дават по-добра реколта, която и узрява по-бързо. Живата вода е отлично средство за пране, обезмасляване на повърхности, стимулиране растежа на домашните животни. Освен алкалните свойства, живата вода е заредена с отрицателни заряди около 0,8-0,9 волта.

Често задаван въпрос е в какво се заключава лечебното въздействие на активираната вода. Активираната вода по своите електролитически параметри е много близка до телесните течности (кръв, междуклетъчна течност и др.). Затова тя се включва веднага в жизнената дейност на организма и влияе благоприятно на възстановяването на енергийния баланс на организма. Особено важен е фактът, че това е естествен продукт, спомагащ за активизация на вътрешните сили на организма.

Прието е да се счита , че в човешкия организъм количеството на кръвта е 5000 мл. При повишена киселинност, когато pH-то на кръвта е примерно 6000 и  в един милилитър кръв трябва да има 6000 хидроксилни аннийони, то цялото количество кръв 5000 мл. умножено по 6000 ще покаже, че в цялата кръв има 30 000 000 хидроксилни аннийони. При изпиване на 200мл. жива вода /алкално активирана/ с pH 10 000, то в организма сме вкарали 2 000 000 алкално хидроксилни аннийони. Сега събираме количеството кръв и количеството изпита вода и получаваме 5200 мл.Събираме количеството хидроксилни аннийони от кръвта с количеството хидроксилни аннийони от изпитата вода и получаваме 32 000 000. Делим общото количество хидроксилни аннийони на общото количество кръв (32 000 000/5200=6,153). От получения резултат се вижда , че pH-то на кръвта се е увеличило с 0,153, а според научните данни (Малахов) само 0.003 изменение на pH-то е достатъчно за убиване на туморните и ракови клетки. Като разделим 0.153 на 0.003, получаваме 50, което показва, че повишеното pH на кръвта е 50 пъти по-силно - това е обяснението за изчезването на туморите и оздравителното действие на живата вода.

ДРУГИ РЕЦЕПТИ С ВОДА

Рецепта на Акад. Востоков за пречистване със зехтин и лимон

Рецептата на Востоков със зехтин и лимон е всъщност стара йогийска техника и е много полезна. Ама запомни и още едно важно нещо: Не спреш ли да замърсяваш организма си с преработени и отровени храни, никакви очистителни техники няма да ти помогнат съществено, а само временно.
  • 300 гр. мед
  • 300 гр. зехтин студено пресован
  • 300 гр. прясно изцеден сок от лимони
Всичко това се разбърква с пасатор или миксер докато стане на пяна (крем) и се приема в рамките на 24 часа, като през цялотот време се пие много минерална вода и не се яде нищо друго. За целта човек трябва още предишният ден да си е прочистил стомаха с лека храна (напремр пюре) и много минерална вода. Хубаво е вечерта да се изчисти и с клизма. А в денят, в който се према тази смес, е добре да си почива в къщи и ако се почувства слеб, да си полежава.
 
Пречистване на лимфата и кръвта

Процедурата отнема три дни. Направете коктейл от два литра вода, замръзнала в хладилника и после стопена, фреш от грейпфрут, лимон и портокал.
Сутрин на гладно се изпива една чаша разтвор, приготвен от 1 супена лъжица натриев сулфат (глауберова сол) и 200 мл вода. Водата трябва да бъде топла или хладка, но не студена. Този разтвор извежда от организма всички токсини и очиства не само червата, но и други органи.
Количеството на изведените отпадъчни продукти понякога достига до 3-4 л и повече, а това може да доведе до обезводняване на организма. За да се компенсират изхвърлените течности, трябва да се приготви следната смес: изцежда се сокът на 4 едри грейпфрута, 2 едри лимона и 3 едри портокала (общото количество на сока трябва да е 2 л) и се разрежда с 2 л вода. Сместа започва да се пие половин час след приемането на слабителното и след това от нея се пие по малко на всеки 20-30 минути. През този ден не се яде нищо. Вечерта преди лягане задължително се прави клизма с 2 л хладка вода, към която се добавя сокът на 1-2 лимона.
 
Източници:
Из интернет
Раздели


=> Новини и статии

=> Електронна библиотека

=> Обяви за лекарства

Полезни връзки


Блог за емоциите на моята Подкрепа по време на лечението

Българско Сдружение Лимфом

Facebook на Сдружение Лимфом

Група за взаимопомощ към Българско Сдружение Лимфом

Facebook група за споделяне и подпомагане на пациенти с лимфом

Информация за Лимфом

Европейска Коалиция на Онко Пациенти

Натурално лечение

Търси
Подкрепи с дарение
Сайтът се поддържа с лични средства. Ако искате да го подкрепите, можете да го направите тук:


Реклами
Статистики