Всичко за Лимфом Всичко за лимфом

В този сайт можете да намерите информация за лимфом.
Симптоми, видове, диагностициране, лечение, химиотерапия, хранителни добавки, мнения и препоръки.
Добре дошъл, Guest | 18.02.2018 | 07:43
МЕНЮ
Реклами
Начало » 2018 » Януари » 25 » Световно пациентско проучване на Лимфомна Коалиция 2018
12:23
Световно пациентско проучване на Лимфомна Коалиция 2018

Световна Коалиция Лимфом

Световно пациентско проучване на Лимфомна Коалиция за 2018
за лимфоми и ХЛЛ

  На всеки две години световната мрежа от лимфомни организации – Лимфомна Коалиция, в която членува и Българско Сдружение Лимфом, провежда проучване относно специфичните проблеми, които срещат пациентите с лимфом по света. Вашето участие в него би подпомогнало по-доброто разбиране на тези проблеми и би ни дало възможност да бъдем по-добре подготвени като застъпници за правата на засегнатите от заболяването и техните близки. Лимфомната Коалиция ще сравни резултатите от проучването проведено през 2016 и настоящото проучване, за да установи разликите и тенденциите и да набележи насоките за действие.

  Поради анонимния характер на това проучване, цялата информация е поверителна. Участниците могат да се оттеглят от участие във всеки един момент по време на проучването до изпращането му. Проучването ще ви отнеме само около 8-10 минути. Моля, обърнете внимание, че за да участвате, трябва да сте поне на 18 години.


  » Към проучването »

  Сравняването на резултатите от подобно проучване на всеки две години е важен инструмент, предназначен да очертае тенденциите във времето и да покаже прогреса по ключови направления.

  Благодарим ви за участието в това проучване. По този начин вие помагате на Лимфомната коалиция и Българско Сдружение Лимфом да получат по-добро разбиране на пациентския опит, свързан с много видове лимфоми, включително ХЛЛ. Така ще сме по-добре подготвени да се застъпваме за промени, както и да ви предоставяме подкрепа, от която може да се нуждаете. Лимфомната коалиция ще сравни резултатите от това проучване с резултатите от предишни такива, отбелязвайки разликите.

  По-доброто разбиране на проблемите ще ни позволи да изградим по-пълна картина и да споделим резултатите с другите организации, членуващи в Лимфомна Коалиция, с приятели и партньори, здравни работници, правителство и широка публика. Това ще ни даде основа за по-успешно провеждане на обучение и изграждане на платформи за защита на правата на пациентите, което от своя страна да доведе до подобряване живота на пациентите с лимфом.

  Моля, споделете го с повече хора, както и със здравни работници и всички, които са засегнати по един или друг начин. Въпросникът ще е отворен до 7 март 2018.

  * Ако няколко човека искат да направят проучването от един и същ компютър, моля, изчистете кеш паметта и "бисквитките" от интернет браузъра си, преди да го направите отново.

Преглеждания: 72 | Добавено от: beccherelli | Тагове: въпросник за пациенти, проучване лимфом | Рейтинг: 0.0/0
Общо коментари: 0
avatar
Раздели


=> Новини и статии

=> Електронна библиотека

=> Обяви за лекарства

Полезни връзки


Блог за емоциите на моята Подкрепа по време на лечението

Българско Сдружение Лимфом

Facebook на Сдружение Лимфом

Група за взаимопомощ към Българско Сдружение Лимфом

Facebook група за споделяне и подпомагане на пациенти с лимфом

Информация за Лимфом

Европейска Коалиция на Онко Пациенти

Натурално лечение

Търси
Подкрепи с дарение
Сайтът се поддържа с лични средства. Ако искате да го подкрепите, можете да го направите тук:


Реклами
Статистики