FacebookYouTubeEmail
Затваряне

Алтернативно лечение

 Всеки, който се е сблъсквал по една или друга причина с рак или търси в интернет информация за него, ще попадне и на различни алтернативи, от различни източници, за лечение на рак чрез силата на природата, натурални съставки, енергийни лечения, апарат на Райф, апарат на Хулда Кларк и какви ли още не варианти. Аз лично реших да пробвам някои от тях върху себе си и да видя какъв ефект ще имат, БЕЗ да се отказвам от конвенционалното лечение с химиотерапия. 

  Вижте и страницата “Допълваща и алтернативна медицина“.

 През месеците успях да опитам лечение с чесън (аз използвах екстракта Натанал), лечение със сода (без кленов сироп, както е по рецепта) и лечение с жива вода (алкална вода). Ще ги опиша тук, заедно с мнението ми за тях.

 Ровейки се из нета, попаднах на няколко рецепти с чесън, под едната дори се твърди, че човекът използвал я, се е излекувал от 4-ти стадий на Ходжкин. Всеки сам решава дали да вярва. Ето и самата рецепта, взета от интернет:

ЛЕЧЕНИЕ С ЧЕСЪН

 Рецепта 1
Вземат се 2 големи глави чесън, изчистват се и се накълцват на ситно. Поставят се в малък съд и се заливат с 300 мл току-що кипнала вода. След което този малък съд се поставя в по-голям съд, пълен с вода (т.е. водна баня). Слагаме на котлона и много внимателно следим водата във външния съд. Трябва да свалим от огъня когато започват да излизат малки мехурчета, предхождащи самото завиране. След това сваляме от котлона и покриваме с марличка така както са си двата съда един в друг до сутринта. За да проверим дали правилно сме го приготвили:

 • Водата в съдчето с чесъна трябва да е бистра
 • Чесънът трябва да е твърд

Ако едно от тези 2 условия не е изпълнено, го изхвърляме и го приготвяме отново. На сутринта се прецежда, разделя се на 3 и се пие 20-30 мин преди хранене. Може да се прави непрекъснато докато има чесън на глави.
ВАЖНО: Не се приема по време на химиотерапия.

 Втората рецепта е от един форум за борба с рака (не само Ходжкин) и има хубави отзиви за нея. Води се тибетска:

Чесън Рецепта 2
Необходими са 350 гр. чесън и 250 мл чист спирт. Изчиствате добре скилидките чесън и ги счуквате в дървено хаванче, докато се получи каша. Поставяте я в стъклен съд и заливате с 250 мл спирт от 96 градуса. Затваряте добре съда с плътен похлупак и държите 10 денонощия сместа на тъмно. След това прецеждате течността през копринен плат. Прецедената течност оставате да престои 3 денонощия.

Как действа самото лечение: Всяка сутрин, обяд и вечер сипвате прясно несварено мляко по 50 мл. в порцеланова чаша. В него сипвате с капкомер от течността по следната схема:

 • Първи ден – преди закуска 2 капки, преди обяд 2 капки, преди вечеря 3 капки.
 • Втори ден – преди закуска 4 капки, преди обяд 5 капки, преди вечеря 6 капки.
 • Трети ден – съответно 7, 8, 9 капки.
 • Четвърти ден – 10, 11, 12 капки.
 • Пети ден – 13, 14, 15 капки.
 • Шести ден – 15, 14, 13 капки.
 • Седми ден – 12, 11, 10 капки.
 • Осми ден – 9, 8, 7 капки.
 • Девети ден – 6, 5, 4 капки.
 • Десети ден – 3, 2, 1 капки.
 • Единадесети ден – 15,25,25 капки.
 • Дванадесети ден – 25, 25, 25 капки.
 • Тринадесети ден – 25, 25, 25 капки.
 • Следващите дни се пият пак три пъти на ден по 25 капки до свършването на сместа.

 Резултати: Организмът се изчиства от излишните мазнини. Подобрява се обмяната на веществата. Кръвното налягане се нормализира само за 5-6 дни. Туморите се стопяват, често изчезват. Кръвоснабдяването на сърдечния мускул се нормализира. Бързо се подобрява слединфарктно състояние на болните. Артритите се успокояват, костните болки също, слухът и зрението се подобряват. Лекува гастрит и колики.

 За тези от вас, които се страхуват, че няма да се справят с измерването, дозирането и обработката на чесновия разтвор, има алтернатива, която се нарича Натанал и се продава в аптеката срещу Онкологията в Дървеница за 9 лева/100 ml шише, има със спирт и без спирт – аз ползвах варианта без спирт. Натанал е лабораторно прецизиран извлек от чесън, подобен на гореописаните, който започнах да пия. Миризмата му не е за подценяване и не всеки пациент може да го приема по време на химиотерапия поради чувствителност на вскусовите възприятия. Ако се спазва определната дозировка на опаковката и  приемам по 2 шишенца на ден, би се оказало непосилно както вкусово, така и финансово. След като го обсъдихме и с други пациенти, използвали продукта в процеса на тяхното лечение, стигнах до извода, че по 1 солидна глътка, 3 пъти на ден преди храна, оказва положителна промяна върху общото разположение на пациента и дава положителни резултати, в което сам се убедих. Повече за Натанала – в раздел „Хранителни добавки”.

 ЛЕЧЕНИЕ СЪС СОДА

 Лечение на Джим Келмън със сода

 Лек против рак от хлебна сода и кленов сироп

 Смесете 3 части органик (био) кленов сироп с 1 част хлебна сода (без съдържание на алуминий), разбъркайте сместа на слаба температура (не повече от 450 С) в продължение на 5 минути и приемайте по 3 ч.л. дневно в продължение на 1-2 месеца. Ако вкусът е неприятен, значи сте прегорили сместа, което лесно може да стане.

 Народния лечител Джим Келмън (Jim Kelmun) твърди, че простия домашен лек може да спре и преобърне развитието на смъртоносните видове рак.

 Лечението с бикарбонат и кленов сироп работи по следния начин: раковите клетки се “нахвърлят” на захарта, така че се “поощрява” приемането на захар в случая. Това е същото като да изпратим троянски кон в раковите клетки. Тази захар няма да съдейства за разрастването на колониите от ракови клетки, защото готварската сода ще ги убие преди те да имат шанса да се размножат. Лечението е комбинация от чист 100% кленов сироп (закупен от хранителните магазини в Щатите, тук, в България не съм търсил кленов сироп) и готварска сода. Когато се смесят и загреят заедно, кленовия сироп и готварската сода образуват разтвор, който е устойчив. Кленовия сироп е насочен директно към раковите клетки, (които консумират 15 пъти повече глюкоза от нормалните клетки), а готварската сода, която се транспортира до раковите клетки от кленовия сироп, тъй като е силно алкална, предизвиква бърза смяна на pH средата, като по този начин ги убива. Както казахме по горе формулата е следната: смесват се 1 част готварска сода с 3 части (чист, 100%) кленов сироп в малък тиган за сос/канче. Следва енергично разбъркване и подгряване на сместа за 5 минути. След това изпиваме една чаена лъжица – това се предлага от Cancer Tutor, но човек сигурно може да консумира неколкократно по една чаена лъжица в течение на деня.

 Добавяме, че човек трябва да се съобразява с аргументите на Cancer Tutor, че не е добре да се убиват наведнъж твърде много ракови клетки, понеже може да настъпи запушване на “дренажната система” на организма – лимфния поток – и да се стигне до нежелателни възпаления и отоци, а това е основното, което трябва да се избягва при лечение на рак в терминална фаза.

Лечение с натурални средства и диета, протокол на Будвиг

 www.anticancermom.com – Натурално лечение, страницата на една жена, която се е излекувала от IIB стадий на лимфом на Ходжкин с натурални средства, диета, протокол на Будвиг. Това може да е източник на информация за всички, които търсят алтернативно знание и подкрепа. Аз лично НЕ бих избрал чисто и единствено само алтернативно лечение и не препоръчвам това въпреки страничните ефекти от химиотерапията. Все пак, всеки си има право на собствен избор. Страницата има информация за различни протоколи, рецепти и т.н.

Източници:
www.cancertutor.com
www.davidicke.com
www.healthnews.benabraham.com
www.cancerfungus.com
www.snaiper-bg.net 

Споделете знанието
Вижте още:
Текстът е публикуван с големи…