FacebookYouTubeEmail
Затваряне

Анкета за пациенти, юни 2018

  Част от усилията на Българско Сдружение Лимфом са насочени към повишаване на обществената информираност за онко-хематологичните заболявания.

  Асоциацията на научноизследователските фармацевтични производители в България и Българско Медицинско Сдружение по Хематология подкрепят тази мисия и заедно създадохме една кратка анкета, която ще помогне да бъде разбран по-добре пациентският опит.

  Ако сте пациент с онко-хематологично заболяване, Вашият опит е от значение, отделете няколко минути и станете част от анонимното проучване на лечението, удовлетвореността и качеството на живот на пациентите със злокачествени заболявания на кръвта в България. Резултатите ще спомогнат за оценяване лечението на този тип заболявания в страната.

  👉 Линк към анкетата:  https://goo.gl/forms/8uBnhVUIclCPzQy82

  Бъдете част от каузата! Благодарни сме, ако споделете и с други пациенти!

  Получаваме още един шанс допринесем за подобряване на условията за пациентите с онко-хематологични заболявания в България. Вие можете да помогнете като споделите пациентския си опит с нас. Подробности – в споделения пост.

  Гласът Ви има значение! Вие имате значение!

  Благодарим на всички, които попълнят анкетата!  Тя ще е отворена един месец, т.е. до 10ти юли. Времето за попълване е не повече от 5 мин.

  Наскоро имаше подобна анкета от Световната Лимфомна Коалиция и съвсем скоро ще бъдат достъпни и резултатите от нея. Когато ги имаме, ще ги споделим с вас. Двете анкети ще се допълнят и ще дадат по-ясна картина на ситуацията в България.

Споделете знанието
Създател на сайта. Преминах лечение за лимфом на Ходжкин през 2012 и постигнах ремисия, но през 2013 получих рецидив. Тогава минах през 2 курса химиотерапия DНАР и aвтoлoжнa тpaнcплaнтaция нa cтвoлoви клетки. Сега съм доброволец към Българско Сдружение Лимфом, подкрепям други пациенти и поддържам този сайт. Повече за мен можете да прочетете в меню "За мен". Аз съм Посланик на надежда. Можете да ми пишете на мейл адрес contact@limfom.info

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуванЗадължителните полета са маркирани с *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Вижте още:
  В много страни се…