FacebookYouTubeEmail
Затваряне
kabinet.bg

Безплатна психотерапевтична помощ

Във връзка с пандемията от COVID-19, Българското общество по групова анализа и групови процеси (БОГАГП) създаде онлайн платформата www.kabinet.bg и безплатна гореща линия за психо-социална подкрепа и борба с психичното страдание по време и след периода на COVID-19.

Сайтът и линията дават възможност на хората в нужда до 31 декември 2020 да се свържат по безплатен телефон 0800 20 202, имейл info@kabinet.bg или да се срещнат очи в очи във виртуална видео сесия с професионалист, на когото да споделят как се чувстват и да получат помощ. Сесиите могат да бъдат индивидуални, семейни или групови.

Инициативата подкрепя най-уязвимите и в най-голяма нужда хора

  • лекари и медицински персонал на първа линия;
  • хора в карантина;
  • здравословно или социално застрашени групи;
  • възрастни самотни хора;
  • хора, живеещи в изолация и с ограничен достъп до комуникация;
  • хора, претърпели болестта или загуба и техните близки;
  • жертви на домашно насилие;
  • младежи;
  • всеки, който има нужда от емоционална подкрепа.

Как работи?

Телефонната линия работи от 10:00 до 16:00 часа всеки делничен ден. Видео консултация може да уговорите и проведете от 8:00 до 20:00 часа всеки делничен ден. Научете повече за това как работи Kabinet.bg?

Кои са те?

Kabinet.bg е онлайн платформа за психотерапевтична помощ и емоционална подкрепа, създадена от Българското общество по групова анализа и групови процеси© с подкрепата на CEI – Central European Initiative.

Консултантите са екип от професионални психотерапевти, социални работници и психотерапевти в обучение, работещи под супервизия – с дългогодишен и разнообразен опит в индивидуална и групова работа с деца и възрастни и психо-социална работа в общността.

Споделете знанието
Създател на сайта. Преминах лечение за лимфом на Ходжкин през 2012 и постигнах ремисия, но през 2013 получих рецидив. Тогава минах през 2 курса химиотерапия DНАР и aвтoлoжнa тpaнcплaнтaция нa cтвoлoви клетки. Сега съм доброволец към Българско Сдружение Лимфом, подкрепям други пациенти и поддържам този сайт. Повече за мен можете да прочетете в меню "За мен". Аз съм Посланик на надежда. Можете да ми пишете на мейл адрес contact@limfom.info

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуванЗадължителните полета са маркирани с *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Вижте още:
Велислава Донкина: Психотерапията за хора…