FacebookYouTubeEmail
Затваряне
Посланик на надежда
Посланик на надежда

Бъди Посланик на Надежда

 Българско Сдружение Лимфом има идея, която аз като доброволец подкрепям и се надяваме с ваша помощ да реализираме през септември.

 Тази година ще започнем малко по-рано с подготовката за нашата ежегодна кампания в подкрепа на месеца на борбата с рака на кръвта и отбелязване на световния информационен ден за лимфома, който е на 15-ти септември.

 Идеята ни е насочена към обществото, а целта ни е създаването на чувство на толерантност, разбиране и подкрепа, както и счупване на стереотипи и етикети. Искаме всеки един от нас да заяви “Аз съм все още тук.”

 Ще си партнираме с още няколко организации, защото вярваме, че така можем да постигнем по-устойчиви и смислени резултати. Кампанията включва заснемането на видеа и портрети на 10 посланика, които да разкажат своята история, как са се преборили и са продължили напред. Планираме също така изложба, информационна уеб страница, както и много други активности, които ще споделим допълнително с вас.

 Разбираме, че не всеки желае да разкрие подобно лично преживяване пред широката публика, но именно по този начин можем да надвием стигмата и да покажем, че преди да сме пациенти, всички сме хора с различни способности, качества и принос за обществото и заслужаваме уважение.

 Ще се радваме тези от вас, които имат желание да се включат като посланици, да споделят опита си и да подкрепят инициативата, да ни пишат лично съобщение, за да обсъдим детайлите.

 Искате ли да сте Посланик на надежда? Искате ли да сте човекът, който посява надежда в сърцата на хората? Вижте други Истории за надежда.

 Пишете във Facebook на Българско Сдружение Лимфом на contact@limfom.info !

#ПосланикНаНадежда | #АзСъмТук

Споделете знанието
Създател на сайта. Преминах лечение за лимфом на Ходжкин през 2012 и постигнах ремисия, но през 2013 получих рецидив. Тогава минах през 2 курса химиотерапия DНАР и aвтoлoжнa тpaнcплaнтaция нa cтвoлoви клетки. Сега съм доброволец към Българско Сдружение Лимфом, подкрепям други пациенти и поддържам този сайт. Повече за мен можете да прочетете в меню "За мен". Аз съм Посланик на надежда. Можете да ми пишете на мейл адрес contact@limfom.info

2 коментари в “Бъди Посланик на Надежда

  1. Да, бих се включила
    088456129 Мая Илиева

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуванЗадължителните полета са маркирани с *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Вижте още:
Семинар на тема „Онкохематологични заболявания:…