FacebookYouTubeEmail
Затваряне

Вода и пречистване

 След като попаднах на статии за жива вода (алкална вода), реших да си закупя такъв уред и да си правя и аз такава вода, за да изпробвам и това лечение. Взех си уред от един сайт и известно време пих такава вода, по 1 литър сутрин и 1 литър вечер. През този период се чувствах доста добре, без да мога да потвърдя със сигурност дали е в следствие на тази вода или на нещо друго. Не съм мерил киселинността на получената вода.

Д-р Нешев За добър вариант се сочи д-р Нешо Нешев от Троян (на снимката), който правел такива уреди и лекувал с водата болни от рак. Не съм се свързвал с него, не мога да коментирам. Но ето инфомрация за такава вода по-долу. Можете да си свалите файл с повече информация: тук

 Искам да подчертая, че моето мнение и препоръка е, че НЕ може да се използва само вода, билки или алтернативни методи за лечение на рак. Обърнете се към конвенционалната медицина, а всички останали лечения са допълващи и подпомагащи тялото. Ракът е цялостно заболяване на тялото (а често и на душата) и като такова трябва да бъде възприет интегративен (цялостен) подход на лечение.

Използване на жива вода (алкална вода)

Жива вода Живата вода (католит, алкална вода) е по-мътна, сивкава течност, без мирис, с алкален вкус, много мека. След реакцията утайките падат на дъното и водата става прозрачна. Колкото по-лошокачествена е водата, толкова повече утайки се образуват, като в утайките се концентрират и съдържащите се във водата радионуклиди. Така се постига и допълнителен ефект – смекчаване и пречистване на водата. Живата вода е отлично тонизиращо и стимулиращо средство. Тя ускорява биологичните процеси в организма, увеличава кръвното налягане, подобрява усвояването на храната, ускорява обмяната на веществата, подобрява апетита, придава енергия, бодрост. Тя бързо лекува различни рани, от драскотини, раздразнения на кожата, до язви на стомаха и дванадесетопръстника. Живата вода освежава увехналите цветя и след това те дълго запазват свежестта си. Семената, киснати в жива вода преди да бъдат посяти, покълват по-бързо, а при периодично поливане с жива вода дават по-добра реколта, която и узрява по-бързо. Живата вода е отлично средство за пране, обезмасляване на повърхности, стимулиране растежа на домашните животни. Освен алкалните свойства, живата вода е заредена с отрицателни заряди около 0,8-0,9 волта.

 Често задаван въпрос е в какво се заключава лечебното въздействие на активираната вода. Активираната вода по своите електролитически параметри е много близка до телесните течности (кръв, междуклетъчна течност и др.). Затова тя се включва веднага в жизнената дейност на организма и влияе благоприятно на възстановяването на енергийния баланс на организма. Особено важен е фактът, че това е естествен продукт, спомагащ за активизация на вътрешните сили на организма.

 Прието е да се счита , че в човешкия организъм количеството на кръвта е 5000 мл. При повишена киселинност, когато pH-то на кръвта е примерно 6000 и  в един милилитър кръв трябва да има 6000 хидроксилни аннийони, то цялото количество кръв 5000 мл. умножено по 6000 ще покаже, че в цялата кръв има 30 000 000 хидроксилни аннийони. При изпиване на 200мл. жива вода /алкално активирана/ с pH 10 000, то в организма сме вкарали 2 000 000 алкално хидроксилни аннийони. Сега събираме количеството кръв и количеството изпита вода и получаваме 5200 мл.Събираме количеството хидроксилни аннийони от кръвта с количеството хидроксилни аннийони от изпитата вода и получаваме 32 000 000. Делим общото количество хидроксилни аннийони на общото количество кръв (32 000 000/5200=6,153). От получения резултат се вижда , че pH-то на кръвта се е увеличило с 0,153, а според научните данни (Малахов) само 0.003 изменение на pH-то е достатъчно за убиване на туморните и ракови клетки. Като разделим 0.153 на 0.003, получаваме 50, което показва, че повишеното pH на кръвта е 50 пъти по-силно – това е обяснението за изчезването на туморите и оздравителното действие на живата вода.

Пречистване с лимон и зехтин

Рецепта на академик Востоков за пречистване със зехтин и лимон

 Рецептата на Востоков със зехтин и лимон е всъщност стара йогийска техника и е много полезна. Но запомни и още едно важно нещо: Не спреш ли да замърсяваш организма си с преработени и отровени храни, никакви очистителни техники няма да ти помогнат съществено, а само временно.

  • 300 гр. мед
  • 300 гр. зехтин студено пресован
  • 300 гр. прясно изцеден сок от лимони

 Всичко това се разбърква с пасатор или миксер докато стане на пяна (крем) и се приема в рамките на 24 часа, като през цялотот време се пие много минерална вода и не се яде нищо друго. За целта човек трябва още предишният ден да си е прочистил стомаха с лека храна (напремр пюре) и много минерална вода. Хубаво е вечерта да се изчисти и с клизма. А в денят, в който се према тази смес, е добре да си почива в къщи и ако се почувства слеб, да си полежава.

Пречистване на лимфата и кръвта

 Процедурата отнема три дни. Направете коктейл от два литра вода, замръзнала в хладилника и после стопена, фреш от грейпфрут, лимон и портокал.

 Сутрин на гладно се изпива една чаша разтвор, приготвен от 1 супена лъжица натриев сулфат (глауберова сол) и 200 мл вода. Водата трябва да бъде топла или хладка, но не студена. Този разтвор извежда от организма всички токсини и очиства не само червата, но и други органи.

 Количеството на изведените отпадъчни продукти понякога достига до 3-4 л и повече, а това може да доведе до обезводняване на организма. За да се компенсират изхвърлените течности, трябва да се приготви следната смес: изцежда се сокът на 4 едри грейпфрута, 2 едри лимона и 3 едри портокала (общото количество на сока трябва да е 2 л) и се разрежда с 2 л вода. Сместа започва да се пие половин час след приемането на слабителното и след това от нея се пие по малко на всеки 20-30 минути. През този ден не се яде нищо. Вечерта преди лягане задължително се прави клизма с 2 л хладка вода, към която се добавя сокът на 1-2 лимона.

Вижте и страницата “Билки за прочистване
Споделете знанието
Вижте още:
Базиран е на хранителната стойност…