FacebookYouTubeEmail
Затваряне

Годишна среща на Сдружение Лимфом 2023

Скъпи приятели, и тази година поканихме всички настоящи и бивши пациенти, техните близки и приятели на двудневна среща-семинар и дискусия във връзка със Световния информационен ден за лимфома и Месеца на рака на кръвта.

Срещата се проведе в бизнес сградата на хотел „Хемус” в София (вижте в Google Maps) на 30.09 и 01.10 г. (събота и неделя) под надслов:

💚 ЕТО НИ ДНЕС!💚

Ето ни днес - пациенти и близките им на Годишната среща на Българско Сдружение Лимфом
Ето ни днес – пациенти и близките им на Годишната среща на Българско Сдружение Лимфом

👉 Регистрация за участие (затворена) : https://forms.gle/7L4enydjhTviCt1w9

👉Пълна програма на срещата: “Семинар на 30.09 – 01.10

👉 Събитието във Facebook: https://fb.me/e/3lcgizTHh

Ще бъдат осигурени нощувки на желаещите! Потвърдете своето участие сега!

За всички участници в събитието е организирана вечеря, а за участниците, живеещи извън София, е предвидено настаняване в хотел. Разходите, свързани с вечерята и нощувките ще бъдат покрити от Сдружението, поради което молим да се регистрирате и изрично да отбележите дали е нужна нощувка, както и ако иматe хранителни ограничения. Не са предвидени пътни разходи.

Програма на срещата

30.09.2023 (събота)

14:30 Начало – откриване на събитието от доброволците, работещи към Българско Сдружение Лимфом. Ето ни днес!

15:00 „Образна диагностика“ с лектори доц. д-р Кирил Младенов, асистент към Клиничен център по нуклеарна медицина, лъчелечение и медицинска онкология при Медицински Университет – София и Клиника по Нуклеарна медицина към УМБАЛ ”Александровска” ЕАД, и проф. д-р Донка Василева, началник лаборатория „Нуклеарно-медицинска диагностика“ в СБАЛХЗ, София.

👉 Свързани публикации: “ПЕТ скенер при лимфом“, “Разчитане на ПЕТ скенер

16:00 Кафе-пауза

16:30 „Репродуктивни проблеми“ с лектор д-р Георги Стаменов, основател на МБАЛ “Надежда” и ръководител на инвитро центъра. Благодарение на него замразяването на яйцеклетки и сперматозоиди за онкоболни пациенти е безплатно.

👉 Свързана публикация: “Фертилитет

17:30 „Психологическата подкрепа“ с лектор д-р Маргарита Тарейн, доктор по клинична психология в областта на аналитичната психосоматика на онкологичните заболявания. Травмата при диагноза, ако си пациент или близък на пациент, при родител, партньор, дете, при чакане на резултати или лечение.

👉 Свързана публикация: “Как да сте Подкрепа

👉 Електронна книжка: “Емоционалното въздействие на лимфома

Връчване на приз „Елена Георгиева за Доброволец на годината. Премиера на видеа „ЕТО НИ ДНЕС“, заснети с пациенти, лекувани преди десетилетие.

19:00 Вечеря

01.10.2023 (неделя)

9:30 „Лъчетерапия“ с лектор д-р Николай Недев, началник Отделение по лъчелечение и радиохирургия в Аджибадем Сити Клиник.

👉 Свързана публикация: “Лъчетерапия при лимфом

10:30 „Въведение в йога“ – йога практика за желаещите. Водещ: Милена Пацова, йога инструктор. Зала Шазам.

11:30 Кафе-пауза

12:00 Д-р Емел Бекирова, хематолог в Александровска болница – въпроси и отговори относно заболяването, диагностиката, лечението, новите медикаменти.

13:00 Закриване, групови снимки, взимане на обратна връзка.

13:30 Обяд

Ще се радваме, да се видим и да поговорим за предизвикателствата пред нас.

Очакваме ви! До скоро!

Споделете знанието
Създател на сайта. Преминах лечение за лимфом на Ходжкин през 2012 и постигнах ремисия, но през 2013 получих рецидив. Тогава минах през 2 курса химиотерапия DНАР и aвтoлoжнa тpaнcплaнтaция нa cтвoлoви клетки. Сега съм доброволец към Българско Сдружение Лимфом, подкрепям други пациенти и поддържам този сайт. Повече за мен можете да прочетете в меню "За мен". Аз съм Посланик на надежда. Можете да ми пишете на мейл адрес contact@limfom.info

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуванЗадължителните полета са маркирани с *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Вижте още:
Всички свързваме 15.09 с първия…