FacebookEmail
Close
Българско Сдружение Лимфом

Годишна среща на Българско Сдружение Лимфом – 28.09.19

  Във връзка със Световния информационен ден за лимфома (15 септември) и Месеца на рака на кръвта (септември), Българско Сдружение Лимфом организира среща и семинар. По време на срещата ще бъдат засегнати важни за нас теми, свързани с лечението на онко-хематологичните заболявания.

Срещата ще се проведе в бизнес сградата на хотел „Хемус” в София на 28.09.2019 година от 13.30 часа.

Програмата ще бъде следната:
  • Д-р В. Върбанова, хематолог от ВМА, ще изнесе презентация по важни за пациентите теми;
  • Двама млади хематолози от водещи клиники ще отговарят на ваши въпроси;
  • Ще ни гостуват и победителите в наскоро проведения Healthathon „Иновация за живот“ – младежи, доказали своя творчески потенциал, ще ни разкажат идеята си за повишаване на осведомеността за заболяванията на кръвта;
Още подробности – скоро!

 Събитието във Facebook: Годишна среща на Българско Сдружение Лимфом

За всички участници в събитието е организирана вечеря, а за участниците, живеещи извън София, е предвидено настаняване в хотел. Разходите, свързани с вечерята и нощувките ще бъдат покрити от Сдружението, поради което молим да потвърдите участието си и да се запишете на следния линк:

 За регистрация: https://forms.gle/pNxHmDDv7uET56WN7

или на e-mail: info@lymphom-bg.com и изрично да отбележите дали е нужна нощувка, както и ако иматe хранителни ограничения.

ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ!

Вижте как протече „Годишна среща на Българско Сдружение Лимфом – 30.09.17

Създател на сайта. Преминах лечение за лимфом на Ходжкин през 2012 и постигнах ремисия, но през 2013 получих рецидив. Тогава минах през 2 курса химиотерапия DНАР и aвтoлoжнa тpaнcплaнтaция нa cтвoлoви клетки. Сега съм доброволец към Българско Сдружение Лимфом, подкрепям други пациенти и поддържам този сайт. Повече за мен можете да прочетете в меню "За мен". Аз съм Посланик на надежда. Можете да ми пишете на мейл адрес contact@limfom.info

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуванЗадължителните полета са маркирани с *

Вижте още:
Моралната подкрепа е половината от…