FacebookYouTubeEmail
Затваряне
СБАЛ по Онкология
Специализирана Болница за Активно Лечение по Онкология

Онкологична болница в София организира групи за емоционална подкрепа на пациенти и близките им

  Групи за психо-емоционална подкрепа на пациентите с онкологични заболявания започват да се провеждат в Университетската специализирана болница по онкология (УСБАЛО), София, от началото на декември 2017, обявиха от лечебното заведение.

  Те са със свободен достъп както за пациенти на болницата, така и за пациенти на други лечебни заведения и също за техните близки, като целта е хората, преминаващи през нелеката борба с рака, да получат професионална помощ от психолози и специалисти, за да се справят по-лесно с процеса.

  Групите ще бъдат две заради различните проблеми и нужди на участниците в тях. Първата ще бъде само за пациенти и тя ще се провежда всеки вторник от 14 ч., като първото занятие ще се състои на 5 декември 2017. Втората ще бъде за близките на болните хора и ще се провежда всеки четвъртък от 18 ч., като първата среща ще е на 7 декември 2017.

  Всички срещи ще се провеждат в сградата на УСБАЛО в София, на ул. “Пловдивско поле” 6.

  Желаещите могат да получат повече информация всеки работен ден на тел. 02/8076298 от 14 ч. до 16 ч.

  Източник: сайтът на болницата: www.sbaloncology.bg

  Припомням, че подобна група има и към Българско Сдружение Лимфом във Facebook на този адрес:

Група за взаимопомощ към Българско Сдружение Лимфом

Споделете знанието
Създател на сайта. Преминах лечение за лимфом на Ходжкин през 2012 и постигнах ремисия, но през 2013 получих рецидив. Тогава минах през 2 курса химиотерапия DНАР и aвтoлoжнa тpaнcплaнтaция нa cтвoлoви клетки. Сега съм доброволец към Българско Сдружение Лимфом, подкрепям други пациенти и поддържам този сайт. Повече за мен можете да прочетете в меню "За мен". Аз съм Посланик на надежда. Можете да ми пишете на мейл адрес contact@limfom.info

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуванЗадължителните полета са маркирани с *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Вижте още:
  Ще ви запозная накратко…