FacebookYouTubeEmail
Затваряне

За битката с рака и силната воля

Заболяване: Неходжкинов лимфом, 2012 година
Лечение: 5 курса по-слаба химиотерапия, последвана от по-силна химиотерапия поради липсата на подобрение.
В ремисия от: 2013-та.

За битката с рака и силната воля

 Ангелина Владимирова преди години чува тежката диагноза Неходжкинов лимфом. Чуйте думите ѝ за битката с болестта, трудните моменти, отношенията в семейството и мечтите.

 Това е нейната история, разказана лично от нея. Кога и как е подходящо да съобщим на децата си, че сме засегнати от рак, как се справяме с тежките моменти, губим ли кураж понякога и как да се изправим, когато се поддадем на напрежението, можем да научим от разказа на г-жа Владимирова.

 Днес Ангелина е в ремисия и разказва за битката с болестта без притеснение и с надеждата, че ще даде сили и вяра на пациентите с онкохематологични заболявания. Срещата с неходжкинов лимфом променя възгледите, мечтите ѝ и дава основание за благодарност всеки ден.

 Сега, Ангелина Владимирова е посланик на надеждата, защото вдъхва кураж и надежда на всички, които в момента се борят с тази диагноза!

 Видеото е изработено в рамките на информационната кампания “Животът със злокачествени заболявания на кръвта е възможен!” от инициативата “Иновация за живот“.

Вижте страницата След като лечението приключи – тогава какво?

Ако искаш да разкажеш своята история и да бъдеш посланик на надеждата, свържи се с мен чрез страницата “За контакт” или ми пиши на contact@limfom.info

#ПосланикНаНадежда | #ИновацияЗаЖивот | #ВсичкоЗаЛимфом

Споделете знанието
Създател на сайта. Преминах лечение за лимфом на Ходжкин през 2012 и постигнах ремисия, но през 2013 получих рецидив. Тогава минах през 2 курса химиотерапия DНАР и aвтoлoжнa тpaнcплaнтaция нa cтвoлoви клетки. Сега съм доброволец към Българско Сдружение Лимфом, подкрепям други пациенти и поддържам този сайт. Повече за мен можете да прочетете в меню "За мен". Аз съм Посланик на надежда. Можете да ми пишете на мейл адрес contact@limfom.info

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуванЗадължителните полета са маркирани с *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Вижте още:
Подробности за моята среща с…