FacebookYouTubeEmail
Затваряне
Книга за пациента с лимфом
Книга за пациента с лимфом

Книжка за пациента

Ръководство на пациента

  Книжката – ръководство на пациента е предназначена за подпомагане на пациентите и техните близки, които се грижат за тях, в техните разговори със специалистите и това да им помогне да бъдат по-добре информирани при обсъжданията на неходжкиновия лимфом и неговото лечение. Тя не може да замени информацията и препоръките, които пациентите получават пряко от лекуващия лекар.

  От книжката можете да научите повече за вашето заболяване – какво означава лимфом, как работи лимфната система, какви видове лимфоми има. За Вас ще е важно да разберете и какво може да очаквате от лечението си, какви изследвания са нужни, какво следва след това. Може би ще Ви е интересно да научите какви въпроси е добре да обсъдите с лекуващия лекар. Всички теми, на които е посветен този сайт, са описани в ръководството.

  Книжката е издадена от Българско Сдружение Лимфом (www.lymphom-bg.com) през 2010 г. Можете да намерите Фейсбук страницата на сдружението тук – LymphomaBG .

Свали "Ръководство за пациента" Patients-Book-2020.pdf – свалено 272 пъти – 7 MB

Споделете знанието
Създател на сайта. Преминах лечение за лимфом на Ходжкин през 2012 и постигнах ремисия, но през 2013 получих рецидив. Тогава минах през 2 курса химиотерапия DНАР и aвтoлoжнa тpaнcплaнтaция нa cтвoлoви клетки. Сега съм доброволец към Българско Сдружение Лимфом, подкрепям други пациенти и поддържам този сайт. Повече за мен можете да прочетете в меню "За мен". Аз съм Посланик на надежда. Можете да ми пишете на мейл адрес contact@limfom.info

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуванЗадължителните полета са маркирани с *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Вижте още:
  Една част от пациентите,…