FacebookYouTubeEmail
Затваряне

“Мама е сила” – ЕТО НИ ДНЕС

МАМА Е СИЛА

Информационна кампания “💛 ЕТО НИ ДНЕС 💛” на Българско Сдружение Лимфом за Световен информационен ден за лимфомите и месеца на рака на кръвта – септември 2023.

Кампанията представя пациенти, преминали през лечение преди десетилетие и продължили с живота си след това. Целта на кампанията е да вдъхне кураж и сили на хората, преминаващи през лечение на лимфом сега и да покаже, че има живот след края на лечението.

Пациентът в това видео е Мариета Стойнева. Тя е в ремисия е от 2010-та година, а историята ѝ прочетете тук: На 25 ми откриха рак на кръвта . През 2022 -ра година, тя получи приз “Елена Георгиева” за Доброволец към Българско Сдружение Лимфом.

Вижте и другите клипове на Мариета във видеотеката: “За битката с рака на кръвта“,  “Мечтая за…“, “Искам от живота още, защото…“. Страницата “След като лечението приключи – тогава какво?” също може да ви е полезна.

Ако искаш да разкажеш своята история и да бъдеш Посланик на надеждата, свържи се с мен чрез страницата “За контакт” или ми пиши на contact@limfom.info

#ПосланикНаНадежда | #ВсичкоЗаЛимфом

Информация за клипа:

🔸️По идея на Мариета Стойнева и Анелия Тотева
🔸️Сценарий: Анелия Тотева
🔸️В ролите: Емма Тасева и Мариета Стойнева
🔸️Voice over: Емма Тасева и Мариета Стойнева
🔸️Режисура, видеография и постродукция: Велин Балийски – Лино
Споделете знанието
Създател на сайта. Преминах лечение за лимфом на Ходжкин през 2012 и постигнах ремисия, но през 2013 получих рецидив. Тогава минах през 2 курса химиотерапия DНАР и aвтoлoжнa тpaнcплaнтaция нa cтвoлoви клетки. Сега съм доброволец към Българско Сдружение Лимфом, подкрепям други пациенти и поддържам този сайт. Повече за мен можете да прочетете в меню "За мен". Аз съм Посланик на надежда. Можете да ми пишете на мейл адрес contact@limfom.info

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуванЗадължителните полета са маркирани с *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Вижте още:
Скъпи приятели, и тази година…