FacebookEmail
Close
Lyfe приложение за лимфом

Мобилно приложение Lyfe – да живееш с лимфом

Споделете знанието

Да живееш с лимфом

 Световната „Коалиция Лимфом“ (Lymphoma Coalition) с радост представя своето мобилно приложение Lyfe, посветено на проблемите, свързани с качеството на живот на всички, които са изправени пред борбата с лимфом, както и на грижещите се за тях семейство и приятели.

 Мобилното приложение Lyfe™ (комбинация от „lymphoma – лимфома“ и „life – живот„) съдържа широк спектър от съвети, насоки и ресурси относно въпроси по отношение на качество на живот, засягащи хората с диагноза лимфом на Ходжкин. Една от основните му функции е разделът „Общност”, който позволява на пациентите и грижещите се за тях да споделят своите истории и да се свържат с други хора, които преминават през подобно предизвикателство на местно, национално и международно ниво.

 Lyfe™ съдържа информативни статии, както и практически и изпитани от времето съвети, предназначени да помагат на пациентите през всички етапи на лечението и след това. Освен това съдържа и информация, специално предназначена за техните близки и приятели, които помагат и се грижат за пациентите по време на предизвикателното им пътешествие.

Статиите попадат в няколко основни категории:

 • Създаване на система за подпомагане и поддържане на връзка;

• Справяне с емоциите, тревожността, стреса;

• Справяне с въпроси, свързани с работата;

• Съвети за ежедневния живот;

 Lyfe™ съдържа и връзки към допълнителна информация и ресурси, включително организациите, които са част от световната Лимфомна коалиция и биха могли да предоставят последваща помощ и подкрепа на пациентите.

 Lyfe™ е безплатно за всички. За съжаление, приложението е само на английски език сега, но постепенно ще бъдат добавяни нови езици.

 Какво можете да направите?

 Опознайте приложението. Създайте си профил и влезте, за да видите всички предимства. Можете да го препоръчате на други пациенти, за които-това приложение може да бъде полезен инструмент.

 За да намерите и свалите безплатно приложението, потърсете „lyfe” в Google Play от Вашето устройство или посетете iTunes и търсете „lyfe app”.

 Можете да го направите и от тук:

 Изтеглете приложението от Google Play: www.bit.ly/lyfeapp

 Свалете го от iTunes: www.itunes.apple.com

Преди време писах за друго мобилно приложение, посветено на лимфом – „Фокус върху лимфом“ (Focus on Lymphoma), което можете също да изтеглите и ползвате безплатно. Повече за него прочетете тук: Focus on Lymphoma


Споделете знанието
Създател на сайта. Преминах лечение за лимфом на Ходжкин през 2012 и постигнах ремисия, но през 2013 получих рецидив. Тогава минах през 2 курса химиотерапия DНАР и aвтoлoжнa тpaнcплaнтaция нa cтвoлoви клетки. Сега съм доброволец към Българско Сдружение Лимфом, подкрепям други пациенти и поддържам този сайт. Повече за мен можете да прочетете в меню "За мен". Аз съм Посланик на надежда. Можете да ми пишете на мейл адрес contact@limfom.info

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуванЗадължителните полета са маркирани с *

Вижте още:
Европейска коалиция на пациенти с…