FacebookYouTubeEmail
Затваряне
Онлайн анкета
Онлайн анкета

Онлайн анкета: А Вие знаете ли своя подтип лимфом?

 Фокусът на Световният информационен ден за лимфома за 2016 година е насочен към познаването на собствения подтип лимфом.

 Днес знаем за лимфомите повече от всякога. Преди смятахме, че съществуват само Ходжкинов и Неходжкинов лимфом. Сега сме наясно със съществуването на повече от 70 подтипа лимфоми.

  За да разберем повече за пациентите в България, чрез този сайт и сайта на Българско Сдружение Лимфом, ние проведохме проучване, в което зададохме няколко въпроса на пациентите, които посещават сайтовете ни, активни са в интернет и желаят да споделят своето мнение.

Въпросите, които зададохме, бяха:

1. Знаете ли какъв подтип лимфом имате?

2. Имате ли достатъчно информация за болестта си?

 3. Откъде намирате информация?

4. Последната част от анкетата беше предоставена за попълване на коментари и отговор на въпроса “Каква информация бихте искали да намерите?”

  Анкетата вече е затворена, но резултатите можете да видите на страницата: Резултат от проведена анкета сред български пациенти.

 А Вие знаете ли своя подтип?

  Ако искате да научите как да разберете какъв е Вашият подтип лимфом, говорете с Вашия лекар или прегледайте обстойно епикризите си. След това ще можете да потърсите по-целенасочено информация точно за този вид.

Споделете знанието
Създател на сайта. Преминах лечение за лимфом на Ходжкин през 2012 и постигнах ремисия, но през 2013 получих рецидив. Тогава минах през 2 курса химиотерапия DНАР и aвтoлoжнa тpaнcплaнтaция нa cтвoлoви клетки. Сега съм доброволец към Българско Сдружение Лимфом, подкрепям други пациенти и поддържам този сайт. Повече за мен можете да прочетете в меню "За мен". Аз съм Посланик на надежда. Можете да ми пишете на мейл адрес contact@limfom.info

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуванЗадължителните полета са маркирани с *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Вижте още:
Лимфом не е една болест!…