FacebookYouTubeEmail
Затваряне
Световно пациентско проучване
Световно пациентско проучване за лимфом и хронична левкемия

Световно пациентско проучване на Лимфомна Коалиция 2018 (затворено)

Световно проучване сред пациенти с лимфом и хронична левкемия
Световно проучване сред пациенти с лимфом и хронична левкемия

  На всеки две години световната мрежа от лимфомни организации – Лимфомна Коалиция, в която членува и Българско Сдружение Лимфом, провежда проучване сред пациентите с лимфом и хронична левкемия относно специфичните проблеми, които срещат пациентите с лимфом по света. Вашето участие в него би подпомогнало по-доброто разбиране на тези проблеми и би ни дало възможност да бъдем по-добре подготвени като застъпници за правата на засегнатите от заболяването и техните близки. Лимфомната Коалиция ще сравни резултатите от проучването проведено през 2016 и настоящото проучване, за да установи разликите и тенденциите и да набележи насоките за действие.

  Поради анонимния характер на това проучване, цялата информация е поверителна. Участниците могат да се оттеглят от участие във всеки един момент по време на проучването до изпращането му. Проучването ще ви отнеме само около 8-10 минути. Моля, обърнете внимание, че за да участвате, трябва да сте поне на 18 години.

  Сравняването на резултатите от подобно проучване на всеки две години е важен инструмент, предназначен да очертае тенденциите във времето и да покаже прогреса по ключови направления.

  Благодарим ви за участието в това проучване. По този начин вие помагате на Лимфомната коалиция и Българско Сдружение Лимфом да получат по-добро разбиране на пациентския опит, свързан с много видове лимфоми, включително ХЛЛ. Така ще сме по-добре подготвени да се застъпваме за промени, както и да ви предоставяме подкрепа, от която може да се нуждаете. Лимфомната коалиция ще сравни резултатите от това проучване с резултатите от предишни такива, отбелязвайки разликите.

  По-доброто разбиране на проблемите ще ни позволи да изградим по-пълна картина и да споделим резултатите с другите организации, членуващи в Лимфомна Коалиция, с приятели и партньори, здравни работници, правителство и широка публика. Това ще ни даде основа за по-успешно провеждане на обучение и изграждане на платформи за защита на правата на пациентите, което от своя страна да доведе до подобряване живота на пациентите с лимфом.

  Моля, споделете го с повече хора, както и със здравни работници и всички, които са засегнати по един или друг начин.

  Проучването приключи на 7 март 2018.

  Резултатите можете да намерите на страницата: www.limfom.info/пациентско-проучване-лимфоми-хлл-2018 .

* Ако няколко човека искат да направят проучването от един и същ компютър, моля, изчистете кеш паметта и “бисквитките” от интернет браузъра си, преди да го направите отново.

 

Споделете знанието
Създател на сайта. Преминах лечение за лимфом на Ходжкин през 2012 и постигнах ремисия, но през 2013 получих рецидив. Тогава минах през 2 курса химиотерапия DНАР и aвтoлoжнa тpaнcплaнтaция нa cтвoлoви клетки. Сега съм доброволец към Българско Сдружение Лимфом, подкрепям други пациенти и поддържам този сайт. Повече за мен можете да прочетете в меню "За мен". Аз съм Посланик на надежда. Можете да ми пишете на мейл адрес contact@limfom.info

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуванЗадължителните полета са маркирани с *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Вижте още:
  В Университетската специализирана болница…