FacebookYouTubeEmail
Затваряне

Приз за доброволец

Приз „Елена Георгиева“, създаден от “Българско сдружение лимфом”, тази година бе връчен на приятеля и съмишленик Мартин Монов. Той е “Доброволец на 2023-та година.”

“Българско Сдружение Лимфом” изказва признателност на Мартин за активната дейност и заслужено го награждава за “Доброволец на 2023“! Той създава сайта www.limfom.info през 2012 година, за да повиши осведомеността за лимфомите сред пациентите и техните близки и превежда множество статии с информация по темата.

Сдружението се свързва с него през 2013та и от тогава е активен доброволец. Взима участие в множество прояви, акции и дейности на Сдружението. Каква активност сме имали можете да прочетете на страницата “Бяхме с вас и през 2022“, а за дейностите през тази година можете да научите от фейсбук профила на Сдружението – Facebook.com/LymphomaBG

Всички, които участват в работата на Сдружението го правим доброволно и напълно безвъзмездно. Ние даряваме времето, усилията, емоциите си, за да помагаме на другите и да може Сдружението да продължи да съществува. През 2020 “Българско Сдружение Лимфом” учреди приза „Елена Георгиева“, който да бъде връчван ежегодно на човека, допринесъл най-много за дейността на сдружението. Това е израз на благодарност.

Мартин Монов е бивш пациент и настоящ активист към Сдружението. Неговата история можете да прочетете на страницата ““Празнувам по 2 рождени дни годишно”“. Видеото отдолу е посветено на 10-тата годишнина от трансплантацията му и част от тазгодишната кампания на Сдружение Лимфом “💛 ЕТО НИ ДНЕС 💛“.

Повече за историята на приза и защо е кръстен така прочетете на страницата “Приз Елена Георгиева“.

Мартин, жена му Станислава и Пиринка Петрова
Мартин, жена му Станислава и Пиринка Петрова
Председателят на Сдружението Пиринка Петрова и Мартин Монов
Председателят на Сдружението Пиринка Петрова и Мартин Монов
Споделете знанието
Създател на сайта. Преминах лечение за лимфом на Ходжкин през 2012 и постигнах ремисия, но през 2013 получих рецидив. Тогава минах през 2 курса химиотерапия DНАР и aвтoлoжнa тpaнcплaнтaция нa cтвoлoви клетки. Сега съм доброволец към Българско Сдружение Лимфом, подкрепям други пациенти и поддържам този сайт. Повече за мен можете да прочетете в меню "За мен". Аз съм Посланик на надежда. Можете да ми пишете на мейл адрес contact@limfom.info

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуванЗадължителните полета са маркирани с *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Вижте още:
"Сборникът с послания за сила"…