FacebookYouTubeEmail
Затваряне
Малките Неща Правят Най-големи Промени
Малките Неща Правят Най-големи Промени

Световен Лимфомен Ден – 15ти септември 2017

Малките неща правят най-големи промени

#ВсичкоСеПроменя

Септември е тук и съвсем скоро е Световният ден за повишаване на осведомеността за лимфом, 15-ти септември. Организации и приятели на Световната Лимфомна Коалиция по света се събират, за да обединяват глобалната общност на лимфомите, като споделят своите истории за това кои са онези най-малки неща, които са направили най-голямата разлика.

Всеки може да се включи онлайн във Фейсбук и да сподели своята история, да вдъхнови някой друг да се бори с болестта или да помогне с нещо друго.

  • Пациенти и грижовници: Когато хората с лимфом и техните семейства и приятели обръщат внимание на малките неща – като емоционалната подкрепа, предлагане на помощ или познаването на точния подтип лимфом, това може да има най-голямо въздействие. Споделете историята си за това как сте осъзнали, че #ВсичкоСеПроменя във Facebook Групата за Взаимопомощ към Българско Сдружение Лимфом;

 

  • Здравни специалисти: Намерете време за малките неща, които правят най-голямата разлика за пациентите, като например да отделите време за обсъждане на техния специфичен подтип. Когато пациентите с лимфом знаят своя подтип, #ВсичкоСеПроменя!

 

  • Обществеността: Обърнете внимание на малките неща и говорете с Вашия лекар, ако забележите признаци и симптоми на лимфома. Те могат да бъдат подобни на други по-малко сериозни заболявания и могат да бъдат погрешно възприети за грип или умора. Когато обръщаме внимание на малките неща, #ВсичкоСеПроменя. Научете повече на страницата за Симптоми на лимфом.

  Малък жест на доброта може да направи голяма разлика!

  Искате да помогнете? Подайте ръка на някой, който има нужда от подкрепа като се включите в Групата за взаимопомощ на пациенти и грижовници!

#EverythingChanges #WLAD #WorldLymphomaAwarenessDay

Споделете знанието
Създател на сайта. Преминах лечение за лимфом на Ходжкин през 2012 и постигнах ремисия, но през 2013 получих рецидив. Тогава минах през 2 курса химиотерапия DНАР и aвтoлoжнa тpaнcплaнтaция нa cтвoлoви клетки. Сега съм доброволец към Българско Сдружение Лимфом, подкрепям други пациенти и поддържам този сайт. Повече за мен можете да прочетете в меню "За мен". Аз съм Посланик на надежда. Можете да ми пишете на мейл адрес contact@limfom.info

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуванЗадължителните полета са маркирани с *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Вижте още:
Брошура за етапите, през които…