FacebookEmail
Затваряне
дарители стволови клетки

Спасете живот, докато си пиете кафето вкъщи!

Вече можете да се включите в Българския регистър на потенциални донори на стволови клетки без да напускате дома си!

 Желаещите да се включат в регистъра за потенциални донори на стволови клетки за трансплантации вече могат да направят това много по-лесно. Не е необходимо време за посещение в лаборатория, не е необходима дори кръвна проба !

Комплект за ДНК проба
Комплект за ДНК проба

Достатъчно е да попълните двата формуляра на сайта www.lymphom-bg.com и те ще Ви изпратят тампон за вземане на ДНК от устна лигавица, с който можете сами да си вземете проба. Ето и линк към формулярите: www.lymphom-bg.com/survey

Важно! Обърнете внимание на инструкцията за вземане на проба и я следвайте стриктно, за да не се окаже изпратената от Вас проба негодна.

Ще получите с куриер пратка с тампон за вземане на ДНК от устна лигавица.
Изпратете пробата на адрес:

· град София, ул. „Георги Софийски” № 1, УМБАЛ Александровска”, Клиника по клинична имунология.

Лице за контакт: Цветелин Луканов, биолог или Проф. Милена Иванова, тел. 02/9230760 или тел. 02/9230496, e-mail: bulregistry@gmail.com . На този телефонен номер и и-мейл адрес може да проследите и включването си в регистъра. Изпращането на пробата с куриер е за Ваша сметка. Цената е около 4-5 лв.

Споделете знанието
Създател на сайта. Преминах лечение за лимфом на Ходжкин през 2012 и постигнах ремисия, но през 2013 получих рецидив. Тогава минах през 2 курса химиотерапия DНАР и aвтoлoжнa тpaнcплaнтaция нa cтвoлoви клетки. Сега съм доброволец към Българско Сдружение Лимфом, подкрепям други пациенти и поддържам този сайт. Повече за мен можете да прочетете в меню "За мен". Аз съм Посланик на надежда. Можете да ми пишете на мейл адрес contact@limfom.info

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуванЗадължителните полета са маркирани с *

Вижте още:
  Съпругът на една пациентка…