FacebookYouTubeEmail
Затваряне

Healtharian – здравословен начин на живот

Всеки един от хората, с които съм говорил или съм се срещнал покрай този сайт, е засегнат пряко или косвено от сериозен здравословен проблем. Всеки един от тях по един или друг начин е опитал да разбере повече или да бъде по-активен по отношение на лечението си, щом е решил да се свърже с мен или да вземе участие във Facebook Групата за взаимопомощ към Българско Сдружение Лимфом.

Според проучвания, нивата на активиране на всеки пациент в това отношение са свързани с ангажиране със здравословно поведение и здравни резултати. Когато нивото на активност на един пациент нараства, много от здравните резултати се подобряват. Същото се отнася и за отношенията с лекарите. Пациенти с по-високо ниво на активност, съобщават за по-добър опит при контактите си с лекарите.

Един от хората, с които се запознах, е с точно такава висока активност по отношение на лечението си и подобряване на качеството си на живот като цяло. Тя се казва Ива и сподели, че има нов проект, който ще бъде в помощ на хора, които се борят със здравословни проблеми.

Сигурен съм, че ще е полезно на много хора. И не забравяйте, колкото повече споделяте страницата или видеото, до толкова повече хора ще достигне. 🙂 Успех на Ива!

Kаналът на Ива е тук => : Healtharian – здравословен начин на живот

Важно!

В раздел “Електронна библиотека” можете да намерите книжки за сваляне по темата, както и конкретно книгата “Хранене при пациенти с онкологични заболявания“.

Споделете знанието
Създател на сайта. Преминах лечение за лимфом на Ходжкин през 2012 и постигнах ремисия, но през 2013 получих рецидив. Тогава минах през 2 курса химиотерапия DНАР и aвтoлoжнa тpaнcплaнтaция нa cтвoлoви клетки. Сега съм доброволец към Българско Сдружение Лимфом, подкрепям други пациенти и поддържам този сайт. Повече за мен можете да прочетете в меню "За мен". Аз съм Посланик на надежда. Можете да ми пишете на мейл адрес contact@limfom.info

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуванЗадължителните полета са маркирани с *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Вижте още:
  Военномедицинска академия (ВМА) в…