FacebookYouTubeEmail
Затваряне
Run2gether
Run2gether

Run2Gether – благотворителното бягане

 Не съм маратонец, не тичам за удоволствие и не ми е минавало и през ума да се включвам в маратон. Но това е различно. Това си заслужава.

 Датата 19 май е запазена за благотворителния маратон “Run2Gether“. Голямото благотворително събитие в София ще стартира в 9:30 часа от Националния стадион “Васил Левски”. На него, хора с големи сърца и хора с различни възможности ще бягат заедно към една обща цел – да надскочат себе си и да пресекат заедно финалната линия. Разстоянието, което ще трябва да се пробяга, е 5 километра в Борисовата градина.

 Мини маратонът има за цел от една страна да популяризира спорта за всички, и от друга – да се даде гласност, че равенството значи повече. Тази година ще се включат представители и на други многообразни групи, като например хора, преборили онкологичните заболявания.

 Организаторите искат да докажат, че ние – българите, сме част от едно подкрепящо европейско общество, в което всички работят заедно.

 Организаторите от “JAMBA” предизвикват всички добри сърца да се включат в бягането. Със средствата от закупуването на билети заедно с даренията ще се помогне за създаването на Адаптиран младежки кариерен център за хора с различни възможности, който да ги подготвя за нуждите на пазара на труда.

 Има ли желаещи? :)

 Повече информация и регистрация на: www.run2gether.info/билети

 Маратонът е по двойки, които ще се съставят на място преди старта. Идеята е да се създаде вълнуващо преживяване и за двамата, което винаги да помнят, а и да си допуснат до сърцето си едно ново и необикновено приятелство. Всяка двойка, успешно преминала финала, ще получи специален медал, символизиращ необикновената връзка между двамата участници.

 Маршрут на Run2Gether 2019 на снимката:

Run2gether 2019 маршрут
Run2gether 2019 маршрут

Линкове с инфо:

  1. www.devstyler.io
  2. www.blitz.bg/sport/drugi/run2gether
  3. www.facebook.com/jambabg/

#ЗаедноМожемПовече #НеСиСам

Споделете знанието
Създател на сайта. Преминах лечение за лимфом на Ходжкин през 2012 и постигнах ремисия, но през 2013 получих рецидив. Тогава минах през 2 курса химиотерапия DНАР и aвтoлoжнa тpaнcплaнтaция нa cтвoлoви клетки. Сега съм доброволец към Българско Сдружение Лимфом, подкрепям други пациенти и поддържам този сайт. Повече за мен можете да прочетете в меню "За мен". Аз съм Посланик на надежда. Можете да ми пишете на мейл адрес contact@limfom.info

1 коментар в “Run2Gether – благотворителното бягане

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуванЗадължителните полета са маркирани с *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Вижте още:
Много от вас знаят, че…